Info Young Free Spirit

TOFFE GROEPSREIZEN VOOR JONGEREN, INDIVIDUEEL EN IN GROEP

Je bent tussen de 15 en 17 jaar, de puberteit (bijna) voorbij en helemaal klaar om een stapje in de wereld te zetten, maar … je krijgt hierbij nog wel een stevige begeleidende hand. Dat is onze formule ‘YOUNG FREE SPIRIT’ !

WAT IS EEN YOUNG FREE SPIRIT-VAKANTIE?

De Young Free Spirit-reizen zijn nog steeds VOLLEDIG begeleide vakanties, maar als je de AFSPRAKEN naleeft, vallen er VRIJHEDEN te verdienen.

De plichten (afspraken) van een Young Free Spirit-vakantie:

Alleen als je je gedraagt als jongvolwassene en je onvoorwaardelijk aan de afspraken houdt, krijg je vrijheden!

Welke afspraken? o.a. steeds tijdig aanwezig zijn op het afgesproken uur, je houden aan de regels van de piste, geen onverantwoord gedrag op de piste, geen drugs, geen overmatig alcoholgebruik, geen storend gedrag, …

Het volledige overzicht van de afspraken vind je terug op het afsprakenblad dat je ontvangt , samen met de laatste inlichtingen voor het vertrek.

De vrijheden van een Young Free Spirit-vakantie

Bijvoorbeeld: met je vrienden het skioord verkennen, van het zonnetje genieten op een terrasje, niet meer verplicht les moeten volgen, ’s avonds na de avondactiviteit nog iets gaan drinken in een gezellig cafeetje, …

Je ouders beslissen echter wel hoeveel vrijheid je tijdens de reis mag krijgen! 

In al onze Young Free Spirit-reizen zijn de ski- en snowboardlessen (voormiddag) en snowfun (namiddag) in de prijs inbegrepen.  Je ouders kunnen echter beslissen dat je dit niet moet volgen en vrij mag zijn overdag op de piste.

m.a.w. Young Free Spirit is een zalige formule voor opgroeiende jongeren, maar alleen als wij je kunnen VERTROUWEN, kunnen wij er samen een fantastische vakantie van maken !!

BEGELEIDING OP EEN YOUNG FREE SPIRIT-VAKANTIE

Alle begeleiding gebeurt door onze eigen Nederlandstalige monitoren (van het monitoren opleidingscentrum vzw Sports4fun), steeds onder leiding van een hoofdmonitor/en. Al onze monitoren zijn vrijwilligers.