Info JT NExt +18

JT NEXT, DE PERFECTE MIX

Het idee kwam van onze klanten zelf: hun wens om een reisaanbod te hebben voor uitsluitend 18+ reizigers. Zo werd JT Next geboren... Het motto? NO KIDS ALLOWED!  Je uitleven op de piste, feesten en veel fun; de perfecte mix voor een zalige wintersportvakantie! Kruip je na een dag op de piste samen met de rest van de groep de après-ski in of hou je het liever gezellig op je appartement? Jij kiest! Alles kan en niets moet! De reisleiding zorgt voor een gevarieerd aanbod aan avondactiviteiten, maar jij kiest hoe vaak je wel of niet wil aansluiten. En je kleine broer of schattig zusje... Die gaat gewoon op vakantie met Jongerentravel!

VOLLEDIG VRIJ

Bij JT Next ben je volledig vrij. Er is natuurlijk wel steeds reisleiding ter plaatse die alles praktisch regelt en die steeds bereikbaar is voor vragen en bij problemen. Je bent uiteraard wel gebonden aan een aantal afspraken en regels. Deze staan vermeld op een afsprakenblaadje dat je ondertekent voor je op vakantie vertrekt. Geen onoverkomelijke zaken, maar gewoon een aantal richtlijnen om het goed samenleven en de veiligheid te garanderen!

So… NO WORRIES!!! We gaan je dus niet aan je handje overal mee naartoe sleuren. We zorgen er gewoon voor dat alles vlot, aangenaam en veilig verloopt!

Opgelet: Ben je nog geen 18 jaar? Neem dan zeker eens een kijkje bij Free Spirit (vanaf 16 jaar), want je moet 18 jaar zijn om mee te mogen met Free Spirit.