Over Jongerentravel

 • een REISORGANISATIE, met reisbureaulicentie, gespecialiseerd in reizen voor jongeren.
 • een TEAM van MONITOREN, allemaal vrijwilligers, die zich volledig kosteloos inzetten om de jongeren een onvergetelijke vakantie te bezorgen (monitorenwerking van Sports4Fun vzw).
 • een TEAM van MEDEWERKERS, dat vanuit het bureel in België alles in goede banen leidt, zowel administratief als organisatorisch.
   
 • een reisorganisatie uitsluitend VOOR jongeren, OP MAAT van jongeren en MET INBRENG van jongeren.
 • eigenhandig in elkaar gestoken reizen, zodat het NOOIT (vaak minderwaardige) imitaties of kopieën zijn.
 • werken met kleine groepen in een aangename vakantiesfeer en nooit massatoerisme!!
 • zo goedkoop mogelijke reizen. Zonder toe te geven aan een prijzenslag ten koste van KWALITEIT en VEILIGHEID. Zonder te besparen op: degelijk opgeleide begeleiding, veilig transport, kwaliteit van verblijf, materiaal, ...
   

Ons team van medewerkers staat elke weekdag telefonisch ter beschikking om u bijkomende inlichtingen te verstrekken.

MAANDAG tot VRIJDAG : 10u00 tot 18u00

ZATERDAG (enkel kantoor Antwerpen geopend): van 10u00 tot 13u00.

 

Info & contact
Jongerentravel.be
sterk reismerk van Het Reishuis.be NV
Tel: 015/690.500
Fax: 015/636.135
www.jongerentravel.be / info@jongerentravel.be

ON.0452.383.353

Kantoor Mechelen
Liersesteenweg 441, 2800 Mechelen

Kantoor Antwerpen
Jan Van Rijswijcklaan 258, 2020 Antwerpen

Hoe boeken?
U kan als volgt een vakantie van Jongerentravel.be boeken:
via fax, per post of email, al dan niet gebruikmakend van het boekingsformulier via het online boekingsformulier op onze website; telefonisch: onze medewerkers helpen u graag verder Elke boeking is definitief bij ontvangst van uw boeking op ons kantoor.  U krijgt zo snel mogelijk (meestal binnen 7 dagen) uw reiscontract toegestuurd/doorgemaild.


Algemene & bijzondere voorwaarden

Deze vindt u terug onder :
Algemene voorwaarden
Bijzondere voorwaarden

“De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien”
Hoewel artikel 80 van de wet van 14 juli 1991 betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument bij de verkoop op afstand in een termijn van zeven werkdagen voorziet waarbinnen de consument de overeenkomst kan verzaken is dit verzakingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website.
Ingevolge het KB van 18 november 2002 worden overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding onder bepaalde voorwaarden uitgesloten van het toepassingsgebied van de artikelen 79 en 80 van de wet van 14 juli 1991 betreffende de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument.
Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met de Europese richtlijn 97/7/EG van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten die in artikel 3.2 eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding.
 

Reisbureau vergunning A5989 – Toerisme Vlaanderen  

Vlaamse Solidariteit Reisgelden via groepsverzekering VVR vzw 
Conform art. 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is Het Reishuis door Amlin Europe nv, bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel (NBB nr. 0745 – RPR 0416.056.358), www.amlin.com verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.

Waarom kiezen voor Free spirit +16